Husk login-oplysninger *)Glemt password

Vores vision er:

At specielt private aktieinvestorer bliver bedre klædt på til at træffe mere faglige og konsistente beslutninger


Vores mission er:

Vi gør hjemmearbejdet for dig, du sparer tid, bliver mere faglig, træffer bedre beslutninger og tjener flere penge

Peter Ejdesgaard Jeppesen

Vi laver:

1. Aktiemagasin
2. Aktieanbefalinger på danske aktier; P.t. 34 largecap, 23 midcap og 8 smallcaps
3. Vi holder hele universet opdateret for dig
4. Vi sender nyhedsbreve flere gange om ugen, om nyt eller når salg eller købsbegivenheder indtræffer

Undgå store tab

Med vores tekniske handelsalgoritme undgå du store tab, din risiko reduceres markant, samtidig med at dit afkastpotentiale øges.

Aktier-og-investering.dks overordnede investeringsfilosofi og baggrund for at udvikle vores tekniske handelsalgoritme er at undgå for store tab samt at reducere risikoen.

Vi har derfor mottoet: Realiser dine tab og lad dine profitter løbe.

Tabte penge kan være meget svært at genvinde, og ødelægger dit langsigtede gevinstpotentiale. Når du investerer i aktier er en af dine vigtigste opgaver derfor at undgå for store tab. Eksempelvis som i perioden efter IT-boblen og Finanskrisen, hvor aktiemarkederne faldt med 50%. I sådanne situationer duer en ”køb og hold” strategi ganske enkelt ikke. Her duer: "køb og sælg".

Se figur 1. over det amerikanske S&P 500 indeks, hvoraf det tydeligt fremgår at "køb og hold" i periode på mere end 10 år har været elendig.

S&P 500
Figur 1.

Ifølge en afkastberegning foretaget af aktier-og-investering.dk er perioder med negative afkast på aktiemarkedet en normal tilstand. Længden kan variere, men hvis man fx vælger et interval på 1,5 år, så vil der i de sidste 140 år i 2/3 af perioderne være positive afkast og i 1/3 negative afkast. Af de negative perioder vil afkastet i hele 34% være mellem minus 20% og minus 80%.

De fleste investorer vil også kunne nikke genkende til, at hvis de blot fjernede 1 eller 2 af deres dårligste investeringer, så ville deres afkast være markant bedre.

Aktier-og-investering.dk har derfor udviklet en teknisk handelsalgoritme, som er testet på 140 års historik, og som har vist sin evne på flere områder. En af dem er, at den kan hjælpe dig med at undgå for store tab. Samtidig med dette mindskes din risiko markant. Dernæst finder den tekniske handelsalgoritme kombineret med vores andre metoder og modeller kvalitetsaktierne til dig og sikre dig det rigtige købs- og salgstidspunkt.

Læs mere om Hvorfor blive abonnent under Den tekniske handelsalgoritme

Undgå store tab og øg dit aktieafkast

Realiser dine tab og lad dine profitter løbe

Warren Buffett mantra: Undgå for alt i verden at tabe penge.

aktier-og-investering.dk ApS · Bjørnsonsvej 68, 2500 Valby · Tlf 2588 3001 ·  E-mail aktier-og-investering.dk